Продукти

Вече 15 години след своето създаване, днес Green Master предлага най-богато продуктово разнообразие, в сравнение с всички компании, работещи в същия сегмент. И не само това, всеки продукт на компанията е символ на високо качество, класически или авангардни технологии, изключителни резултати и конкурентна цена. Всичко, което говорим и пишем си има основа естествено – продуктите на Green Master печелят все повече привърженици сред хората, употребяващи продукти за здраве и красота. Именно заради това нашето самочуствие като VIP клиенти на Green Master е високо – ние предлагаме уникални на българския пазар продукти!

И за да успее в създаването на продуктите си, Грий Мастер обединиява усилията на специалисти в различни области – инженерни науки, фармация, медицина, козметология и др. Партньорството на компанията, от която сме част и ние, с водещи европейски и световни производители допълнително обогатява уникалната палитра от фантастични продукти, които ние като VIP клиенти с любов предлагаме на своите клиенти. Сертификат-MDC, BCS ÖKO-GARANTIE GMBH, оценка-ÖKO-TEST, сертификат-GMP, Dermatest, IKW, Sicherheitsbewertung – това са само част от сертификатите за качество, които притежават продуктите, предлагани от нас. Когато говорим за компанията от която сме част и ние, като говорим и за нашите продукти – говорим единствено и само здраво стъпили на основа!Всички предлагани от Green Master продукти, можете да погледнете и в интернет магазина ни чрез банера/препратката към него по-долу.
Към Интернет магазин Грийн Мастер Интернет магазин Green Master

Продуктови серии на Green Master

Продуктови серии

Здраве Green Master Козметика на Green Master Бижутерия Green Master Иновации Green Master

Здраве

Козметика

Бижутерия

Иновации

 

Продуктовия каталог на компанията е огромен, част от продуктовия каталог са сериите:


Програма за здравето

Програмата включва продукти от немската компания Sanct Bernhard – повече от 100 години опит с всичко от природата!
Продукти от немската компания Ferdinand Eimermacher – козметика за здраве!
Серия Вита голд!

 

Програма „Иновации“ на Green Master

В серия Иновации предлагаме предимно висококачествени надеждни уреди, разработени в нашата компания – Йонизатор за въздух, Уреди за сребърна и структурирана вода Dr. Silver и Dr. Silver Universal, Волкано Запер – уред за унищожаване на паразити и вируси в организма, Ултразвукова пералня и други.
От съвсем скоро тук са и уникалните Stoneline – готварски съдове с каменно покритие.

 

Наша гордост е и програма „Козметика“

В нея са застъпени серия висша колагенова козметика с патентован биологично активен комплекс – колаген, ДНК, еластин и розова вода – VB Colagena clinic&Aloe professional.
Наистина уникалната паста за зъби Dr. Silver – продукт на Green Master – с Алое Вера, сребърни йони и Хималайска сол!
Козметичните продукти за здраве от Sanct Bernhard и Ferdinand Eimermacher
Тук са и едни от най-популярните билкови мехлеми – Родопско чудо и Биолек!

 

Програма „Бижутерия“ включва

Серия магнитна бижутерия Victoria Bells – гривни от медицинска стомана и титан с магнити, инфрачервени лъчи, отрицателни йони и германий.
Бижута с кристали Swarovski elements
Венецианско стъкло Murano
Pedroni – дизайнерска бижутерия с кристали Swarovski произведена в Германия от Петер Нигрен
Енерго-балансиращи гривни EFX
Медальони Оренда

Мисията на компанията е и наша мисия…СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ …дава възможност всеки от нас да изгради своя успех. Своя личен успех. Този успех, в който вярва, този който е близко до сърцето и ума му. Затова при Green Master има място за всеки, който иска да живее по-щастливо и по-богато.

Блог