Каталози продукти

Продукти и каталози от Green Master

*Компанията Green Master е фирма с 15 годишна история, с огромен опит в предлагане на различни видове продукти. Днес Грийн Мастер предлага най-богатото продуктово разнообразие, ако направим сравнение с компаниите, работещи в този сегмент от пазара. Абсолютно всеки един продут, предлаган от компанията, е символ на високо качество, всеки един продукт е символ на класически или авангардни технологии, всеки един продукт на Грийн Мастер е такъв, че в крайна сметка да се предлага продукт с изключителни резултати и конкурентна цена.

Продуктите в каталога на Грийн Мастър са разделени в категориите Здраве, Красота и Дом – общо 405 страници с качествени продукти – гарантирано най-доброто като съотношение между цена и качество.

(Каталога е голям по обем. За да го разгледате, трябва да го свалите на компютъра си – кликнете с десен бутон върху заглавната картина и запишете „запазване на препратката като“)

 

КАТАЛОГ ГРИЙН МАСТЪР 2019

Новия каталог за 2019г. – Green Master

 

 

Новия Каталог 2018 – Green Master

 

Декоративна козметика HEAN

 

Бижута и аксесоари MAGNETIX

 

Нови продукти за здравето – Green Master 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

За да успее в създаването на продуктите, Грийн Мастер обединява усилията на много изтъкнати специалисти в различни области – инженерни науки, фармация, медицина, козметология и др.
Партньорството на Green Master с водещи в бранша си европейски и световни производители допълнително обогатява уникалното разнообразие от изключителни продукти, които предлага на своите клиенти.

[heading size=“16″]Каталози и презентации на продукти, предлагани от Green Master[/heading]
*В продуктовия каталог на Грийн Мастер са сериите „ЗДРАВЕ“, „ИНОВАЦИИ“, „КОЗМЕТИКА“, „БИЖУТЕРИЯ“ и др.
*Във всяка една от сериите се предлагат продукти, които са плод на дългогодишни разработки на водещи специалисти в различни области от науката, билколечението, медицината, храненето, козметиката и др.
*Нашите продуктите печелят доверието на хората със своето изключително високо качество и много добър краен резултат от ползването им. Green Master непрекъснато със сътрудничество на специалистите разработва нови технологиии, обогатява предлагания продуктов асортимент и разширява пазари извън България.
*Перспективите за компанията са, продуктите които предлага Green Master да станат част от ежедневието на всеки потребител. И това ще стане, защото компанията знае какво предлага и как го предлага!

.

 

[heading style=“2″]Нови продукти, предлагани от Green Master[/heading]
Stoneline – готварски съдове с каменно покритие
Готварски съдове с каменно покритие Stoneline

Готварски съдове с каменно покритие Stoneline

Stoneline ® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Само при нас Вие ще намерите уникалните продукти на Stoneline ® – незагарящи съдове с каменно покритие, ножове и още полезни аксесоари за кухнята. Живот на съдовете 25 и повече години.

Турмалинови продукти и STOLZ кремове и балсами

Турмалинови продукти и STOLZ кремове

Турмалиновият колан Dr.Nature е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката.

Уред за сребърна вода нов модел 101+
Уред за сребърна вода Volcano 101+

Уред за сребърна вода Volcano 101+

Уредът е предназначен за получаване на активни сребърни йони в питейна вода. Магнитна обработка и структуриране на водата. Повече от 20 000 литра сребърна вода. Сребърните йони с успех изпълняват ролята на така наречената „втора имунна система на организма“ на човека и подпомагат борбата му срещу стотици инфекции, бактерии, вируси и др.

Volcano Zapper (спрян) – Био-вълнов генератор
Volcano Zapper - Био-вълнов генератор

Volcano Zapper – Био-вълнов генератор

Био-вълновият генератор VOLCANO Zapper (Запер) е цифрово електронно устройство, което убива болестотворни паразити, бактерии, вируси и гъбички чрез електромагнитни вълни на принципа на биорезонанса без използване на медикаментозни средства. От паразитни заболявания са инфектирани почти 75% от неселението на Земята.

 


Бужутерия с кристали Swarovski, Pedroni, Victoria Bells

Потопете се в блясъка на истинската красота, разкрит специално за вас от уникалните бижута с кристали SWAROVSKI elements. Уникалната колекция PEDRONI – бижута с висококачествени покрития от Родий и 18 каратово Злато. Victoria Bells – свят на неподправена красота и истинско здраве. Символ на стил, красота и здраве.

отвори каталога [document file=“http://green-masters.eu/Katalog/Jewellery_bijuteria.pdf“ width=“400″ height=“400″]
Магнитна бижутерия Victoria Bells

Магнитната бижутерия е един от най-добрите начини за обединяване на естествения стремеж на човек за по-добро здраве и исконния стремеж към красота, а магнитотерапията е един от най-древните методи за подобряване и възстановяване на човешкото здраве, прилаган успешно вече почти 4 хилядолетия.

отвори каталога [document file=“http://green-masters.eu/Katalog/Victoria Bells.pdf“ width=“400″ height=“400″]

 

Виртуална козметика – Сребърна колекция 2012

Цветното вълшебство на Virtual и Joko! Декоративна козметика за очи, лице, устни и нокти. Козметика за стилните и модерни жени, които очакват високо качество, богато разнообразие, атрактивен дизайн и атрактивни цени. Истинска козметика за изисканите жени!

отвори каталога [document file=“http://green-masters.eu/Katalog/VIRTUAL cosmetics.pdf“ width=“400″ height=“400″]
Парфюмна колекция VB Parfums

100% световни хитове сред ароматите! VB parfums ви предлага най-актуалните аромати парфюми в момента. За създаването на най-нoвата серия продукти VB Parfums Green Master се довери на световния лидер в сферата на ароматите – френската компания FLORESSENCE.

отвори каталога [document file=“http://green-masters.eu/Katalog/Parfiumi kolekcia VB parfums.pdf“ width=“400″ height=“400″]

 

Green Master презентация
Green Master презентация

Green Master презентация

100 % българска компания. Уникално разнообразие от продукти в различни програми. Собствено производство и партньорство с водещи световни производители на суровини и готова продукция. Ежедневна доставка в страната. Уникална система за ежемесечни и дългосрочни мотивации. Възможност за самостоятелен бизнес.

Презентация продукти
Green Master презентация продукти

Green Master презентация продукти

Нашите продукти са подбрани според четирите фундамента на здравето – Вода, Въздух, Храна, Енергия. Продуктовите ни програми – Програма за здравето, Програма козметика за здраве, Програма козметика за красота, Програма иновации. Описание на видовете бонуси за независимите дистрибутори, предлагащи нашите продукти и бизнес, създавайки собствен уникален бизнес.

Декоративна козметика
Декоративка козметика Virtual Joko

Декоративка козметика Virtual Joko

Декоративната козметика се произвежда по патентованата Swiss micronization technology. Състои се в намаляване на всички компоненти до микроскопичен размер, след което се пресоват. Тези продукти се характеризират с: много лесни за нанасяне, 100% оцветяване, плътно се нанасят върху кожата, голяма трайност. Продуктите на Joko и Virtual са произведени по тази технология.

Боя за коса
Боя за коса Elita Color

Боя за коса Elita Color

Иновационна трайна крем-боя за коса Elita COLOR. Нейната рецептура е разработена по специален английски патент –Color Lock System®, който отразява всички последни научни открития в тази категория. Elita COLOR осигурява и гарантира: 1.Eстествени и наситени нюанси. 2.Богата палитра от 25 цвята. 3.Oслепителен блясък. 4.До 6 седмици устойчив и жизнен цвят.

 

Програма Здраве
Програма ЗДРАВЕ Green Master

Програма ЗДРАВЕ Green Master

Green Master представя един обширен материал за продуктите от Програма „Здраве“ от нашия каталог The New Wellness Revolution (Новата революция на Благоденствието). Това са биологично активните добавки на немската компания Kräuterhaus Sanct Bernhard, серията Витални гъби „Doctor Nature“ и серията „Царски билки“ по оригиналната рецепта на маг.фарм. Н.Мангалджиев.

Кожата и козметичните продукти
Кожата и козметичните продукти

Кожата и козметичните продукти. Съвети за хубава кожа.

Да използвате козметични продукти и да се грижите за кожата си са различни неща! Трябва да познавате кожата си и да знаете как действат козметичните продукти. Материал по лекции на Таня Роганска. Съдържание на презентацията: Кожата–слоеве и функции Типове кожа Кожата–обновяване Кожата и козметичните продукти Съвети

VB collagena clinic&Aloe professional състав
VB collagena clinic&Aloe professional

VB collagena clinic&Aloe professional състав и действие

Професионална козметика с Патентован Биологично Активен Комплекс. Забавя процесите на стареене и бръчкообразуване, регулира водния и маслен баланс, нормализира рH на кожата; съдържа основните градивни елементи на кожата, в усвоимо и високоактивно биологично състояние –колаген, еластин, ДНК, натурална розова вода.

VB collagena clinic&Aloe professional красива кожа
VB collagena clinic&Aloe professional за красива кожач

VB collagena clinic&Aloe professional за красива кожа

Козметичната серия е разработена, следвайки най-новите тенденции и в съответствие с Регламента за производство и употреба на козметични продукти в Европейския съюз. В зависимост от типа кожа, продуктите са обогатени и с алое, липа, лайка, масло от гроздови семки, бадемово масло, прополис, чаено дърво, масло от жасмин, масло от жожоба, витамини, минерален комплекс.

 

Sky Face Galvanic Spa+ Aloe proffesional
Sky Face Galvanic Spa+ Aloe proffesional

Sky Face Galvanic Spa+ Aloe proffesional стъпки за красива кожа

Почистване (cleaning) –въздействие с положителни йони, инфрачервена светлина и микро-вибрация. Микро-масаж (massage)–въздействие с отрицателни и положителни йони, инфрачервена светлина и микро-вибрация. Подхранване (nutrient) –въздействие с отрицателни йони, инфрачервена светлина и микро-вибрация. Лифтинг ефект (lifting)-въздействие с отрицателни и положителни йони, инфрачервена светлина.

Wrinkle eraser pen – гума за бръчки
Wrinkle eraser pen - гума за бръчки

Wrinkle eraser pen – гума за бръчки – стъпки за красива кожа

Плавно и постепенно се „изтриват като с гума“ фините линии, дълбоките бръчки и се предотвратява появата на нови, както хирургически операции, интервенции с лазер, инжекции и др. Намалява и премахва мимическите бръчки и бръчките около очите; •Ефективно премахва торбичките под очите и подпухналостта; •Изсветлява тъмните кръгове около очите; •Изтрива бръчките, фините линии и оформя очите; •Забавя образуването на бръчки и процеса на стареене.

Професионална козметика с Алое Вера
VB collagena clinic&Aloe vera-професионална козметика

VB collagena clinic&Aloe vera-професионална козметика

Професионална козметика с Патентован Биологично Активен Комплекс. Cleansing Fluid – Почистващ флуид CLEANSING TONIC – Почистващ тоник за мазна до комбиниран тип кожа SEBUM REGULATING CREAM – Себурегулиращ крем за мазна и комбиниран тип кожа CLEANSING LOTION – Почистващ лосион за суха до нормална кожа MOISTURIZING CREAM – Хидратиращ крем за суха до нормална кожа EYE CONTOUR SERUM – Серум за околоочния контур за всеки тип кожа

Sanct Bernhard-къщата на билките
Sanct Bernhard - къщата на билките

Sanct Bernhard – къщата на билките

Продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700 и са свързани с благоденствието на хората: биологично активни добавки за здраве, хранителни подправки, козметика за красота и домакински продукти. Ще ги откриете във всички серии на нашия каталог. Натурални съставки от сертифицирани ферми или находища; Контрол на качеството на производствената линия; Модерни технологии; Доказани рецепти; Синергия на съставките; Спазване на всички международни и европейски стандарти за производство

 

Уникални Дамски превръзки SHUYA
Дамски превръзки SHUYA

Дамски превръзки SHUYA – Уникалните превръзки!

Дамски превръзки SHUYA с активен кислород, аниони и инфрачервени лъчи. Потискат развитието на вредните бактерии и стимулират полезните, като предотвратяват вагинални възпаления. Подобряват кръвообращението и подпомагат естествената способност на женския организъм за самоочистване. Патентована лента. Синергично действие на активните съставки. Неутрализират неприятните миризми и създават чувство на свежест. Подобряват притока на кислород и подпомагат имунната система. Намаляват дискомфорта по време на месечния цикъл.

Smooooth legs – премахване на окосмяване
Smooooth legs - премахване на окосмяване

Smooooth legs – премахване на окосмяване

Нова уникална система за премахване на нежеланото окосмяване. Тайната е в суперфините кристали, които бързо и нежно премахват нежеланото окосмяване. Ако искате да сложите: •край на третирането с вредни за кожата кремове; •край на притеснението от малките косъмчета, оставащи след епилация; •край на досадното и болезнено скубане; •край на бръсненето; Ако искате да получите: •лесно, безопасно и безболезнено премахване на нежеланото окосмване; •ексфолиране и премахване на мъртвата кожа;

ACT ultramicroviber – микрофибърна кърпа
ACT ultramicroviber - микрофибърна кърпа

ACT ultramicroviber – микрофибърна кърпа

Кърпите ACT®, леко навлажнени, могат да отстранят от 95,7% до 100%от микроорганизмите върху три различни повърхности (пластмаса, неръждаема стомана и стъкло). Кърпите ACT® спомагат за ефективното отстраняване на патогенните микроорганизми върху различни видове повърхности. Благодарение на тях кърпите от ултрамикрофибър намират широко приложение в здравни, медицински и учебни заведения. Изключително подходящи са за почистване на офис помещения и всички мебели и уреди в тях. Идеалното средство за почистване в домакинството.

Ferdinand Eimermacher – лечебна козметика
Ferdinand Eimermacher - лечебна козметика

Ferdinand Eimermacher – лечебна козметика

Всекидневна грижа за добро здраве с уникална козметика! Гел с екстракт от див конски кестен с розмарин и арника – Доказана формула за спокойни и здрави крака! Унгвент с екстракт от невен – За спокойна и гладка кожа! Унгвент с екстракт от чаено дърво – За здрава и защитена кожа! Шампоан с масло от чаено дърво – За здрава и жизнена коса! Душ гел с масло от чаено дърво – За тонизирана и здрава кожа! Лосион за тяло с масло от чаено дърво – За по-здрава и хидратирана кожа! Крем за ръце с масло от чаено дърво – За нежни ръце!

 

Sanct Bernhard почистваща козметика
Sanct Bernhard почистваща козметика

Sanct Bernhard козметика

Крем Нони – Естествена грижа за здрава кожа! Шампоан с алое вера – За копринена коса! Гел за устни с алое вера – За гладки и пухкави устни! Паста за зъби с алое вера – За активна грижа за зъбите и устата! Билков лосион за след бръснене – За чувствителна и нормална кожа. Затваря порите и успокоява кожата след бръснене. Крем за лице за мъже – За мъже, които не искат да остаряват! Универсален почистващ гел – Почистете бързо всичко вкъщи с екологичен гел!

Иновативна паста за зъби д-р Силвер
Паста за зъби д-р Силвер

Паста за зъби д-р Силвер

За първи път в света – Иновативната паста за зъби Dr.Silver – Алое вера|Сребърни йони | Хималайска сол. След продължителни изследвания имаме удоволствието да сме първите в света, които създават и представят иновативна формула на паста за зъби, която съчетава ползотворните ефекти на гелът от алое вера, сребърните йони и хималайската сол. Пастата за зъби Dr.Silver е подходяща за цялото семейство. Уникалната паста за зъби Dr.Silver има свойството да дезинфекцира и Вашата четка благодарение на сребърните йони!

Слънцезащитен крем VB Collagena
Слънцезащитен крем VB Collagena

Слънцезащитен крем VB Collagena

Слънцезащитен крам VB SunLine Три нови продукта за перфектна UVA/UVB защита · водоустойчиви · с морски колаген · с ДНК · с природни витамини · с високоефективни UVA/UVB филтри Поради уникалния си състав, наред с ефективната защита от вредните UV лъчи, продуктите подхранват кожата и забавят процесите на стареене. Поддържат я свежа, гладка и еластична и препятстват образуването на пигментации.

Витални гъби – силата на Изтока
Витални гъби - силата на Изтока

Витални гъби – силата на Изтока

Megavital Complex“ съдържа седемте най-разпространени, най-добре изучени и с най-мощен ефект източни гъби Рейши (Ganoderma lucidum), Шийтаке (Lentinula edodes), Майтаке (Grifola frondosa), Кордицепс (Cordyceps sinensis); Кориолус(Coriolus versicolor); Агарикус (екстракт от Agaricus blazei) и Херициум (Hericium erinaceus) плюс Селен, Витамин С и Цинк. Противовъзпалително, антираково и антивирусно действие. Кордицепсът се препоръчва като мощен природен антибиотик с широк спектър на действие.

 

Ултразвукова пералня – Volcano turbo wash
Ултразвукова портативна пералня - Volcano turbo wash

Ултразвукова портативна пералня – Volcano turbo wash

VOLCANO turbo wash ® – електронен уред за вибрационно пране. Иновационен електронен уред с малки размер и тегло за изпиране на всякакви тъкани и дрехи чрез патентован метод на вибрационно въздействие. Повече от 300 000 вибрации на час в перилния разтвор, които напълно постигат ефекта на най-доброто машинно или ръчно пране. VOLCANO SILVERBABY® – супер концентриран антиалергичен перилен препарат с pH 5.5 и колоидно сребро. VOLCANO Stain remover ® – Стик за почистване на широк диапазон петна върху различни повърхности.

Енергийни карти NRG Personal cards
Енергийни карти NRG Personal cards

Енергийни карти NRG Personal cards

Желаете ли да сте здрави, щастливи, обичани, успешни, обградени от приятели, обаятелни, решителни, изпълнени с оптимизъм и енергия?

Квантовият репринтер позволява да се прехвърля енергийна информация от различни носители, върху различни приемници, като максимална ефективност и простота при приложението се постига при прехвърлянето върху персонални NRG карти. Записаната информация върху NRG картите ефективно може да бъде използвана в продължение на 1 година, след нейното активиране.

Медальон Еликсир – енергийна корекция
Медальон Еликсир - енергийна корекция на организма

Медальон Еликсир – енергийна корекция на организма

Приложението на медальона “ELIXIR“ повлиява благоприятно: Увеличаването на жизнеността и енергията на тялото; Укрепването на биополето на тялото и предпазването му по такъв начин от вредни външни въздействия; Хармонизирането и балансирането на енергийните нива в организма и предотвратяването на заболявания; Подобряването на пропускливоста на клетъчните мембрани, а от там и клетъчното хранене; Стимулирането на обменните процеси и кръвообращението, пречистването от шлаки и токсини, неутрализирането на свободните радикали;

Българските символи Оренда
Българските символи Оренда - истинските амулети

Българските символи Оренда – истинските амулети

Медальоните с Универсалните Оренда символи са 12 вида. Те са изработват ръчно от бижутерска противоалергична сплав и сребро. В живота си човек често взима решения, воден от разума, пренебрегвайки вътрешните си усещания или своята интуиция. Гласът на разума и шепотът на интуицията се разминават. Разумът анализира, търси доказателства и логика, обременен от външни влияния, очаквания, представи, нагласи, обществено мнение, среда. Интуицията е инструментът на душата, който ни свързва с истински значимите за нас неща.

 

Кристална хималайска сол – розовото злато
Кристална хималайска сол - розовото злато

Кристална хималайска сол – розовото злато

Заменете „бялата смърт“ с „„розовото злато““ и сложете на Вашата трапеза най-чистата и най-полезната сол на планетата! Формирана преди повече от 250 милиона години, дълбоко под хималайските планини и незасегната от човешката дейност и глобалното замърсяване, тази сол е известна като „розово злато.“ В хималайската сол се съдържат 84 природни минерала в съотношение, идентично на съотношението им в клетъчната течност и кръвната плазма.

Структурирана сребърна вода с Dr Silver
Структурирана сребърна вода с Dr Silver

Структурирана сребърна вода с Dr Silver

Втора имунна система за Вас и Вашето семейство! Сребърната вода е най-мощният и безопасен природен антисептик , унищожаващ повече от 700 болестотворни микроорганизми, гъбички, вируси и паразити, в това число стафилококи, стрептококи, дизентерия, тиф, грип, като при това не оказва вредно действие на полезната микрофлора в човешкия организъм. Магнитна обработка и структуриране на водата – максимален биологичен ефект.

[highlight bg=“#DDFF99″ color=“#000000″]Всички продукти, предлагани от Green Master, можете да погледнете и в ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН GREEN MASTER[/highlight]

Интернет магазин Green Master

Интернет магазин Green Master

Интернет магазин Green Master

Интернет магазин Green Master

Интернет магазин Green Master

 

Блог