Продукти

Вече 15 години след своето създаване, днес Green Master предлага най-богато продуктово разнообразие, в сравнение с всички компании, работещи в същия сегмент. И не само това, всеки продукт на компанията е символ на високо качество, класически или авангардни технологии, изключителни резултати и конкурентна цена. Всичко, което говорим и пишем си има основа естествено – продуктите на Green Master печелят все повече привърженици сред хората, употребяващи продукти за здраве и красота. Именно заради това нашето самочуствие като VIP клиенти на Green Master е високо – ние предлагаме уникални на българския пазар продукти!

И за да успее в създаването на продуктите си, Грий Мастер обединиява усилията на специалисти в различни области – инженерни науки, фармация, медицина, козметология и др. Партньорството на компанията, от която сме част и ние, с водещи европейски и световни производители допълнително обогатява уникалната палитра от фантастични продукти, които ние като VIP клиенти с любов предлагаме на своите клиенти. Сертификат-MDC, BCS ÖKO-GARANTIE GMBH, оценка-ÖKO-TEST, сертификат-GMP, Dermatest, IKW, Sicherheitsbewertung – това са само част от сертификатите за качество, които притежават продуктите, предлагани от нас. Когато говорим за компанията от която сме част и ние, като говорим и за нашите продукти – говорим единствено и само здраво стъпили на основа![heading style=“1″]Всички предлагани от Green Master продукти, можете да погледнете и в интернет магазина ни чрез банера/препратката към него по-долу.[/heading]

 

[heading style=“1″]Продуктови серии на Green Master[/heading]

Продуктови серии

Здраве Green Master Козметика на Green Master Бижутерия Green Master Иновации Green Master

Здраве

Козметика

Бижутерия

Иновации

 

Продуктовия каталог на компанията е огромен, част от продуктовия каталог са сериите:


Програма за здравето

Програмата включва продукти от немската компания Sanct Bernhard – повече от 100 години опит с всичко от природата!
Продукти от немската компания Ferdinand Eimermacher – козметика за здраве!
Серия Вита голд!

 

Програма „Иновации“ на Green Master

В серия Иновации предлагаме предимно висококачествени надеждни уреди, разработени в нашата компания – Йонизатор за въздух, Уреди за сребърна и структурирана вода Dr. Silver и Dr. Silver Universal, Волкано Запер – уред за унищожаване на паразити и вируси в организма, Ултразвукова пералня и други.
От съвсем скоро тук са и уникалните Stoneline – готварски съдове с каменно покритие.

 

Наша гордост е и програма „Козметика“

В нея са застъпени серия висша колагенова козметика с патентован биологично активен комплекс – колаген, ДНК, еластин и розова вода – VB Colagena clinic&Aloe professional.
Наистина уникалната паста за зъби Dr. Silver – продукт на Green Master – с Алое Вера, сребърни йони и Хималайска сол!
Козметичните продукти за здраве от Sanct Bernhard и Ferdinand Eimermacher
Тук са и едни от най-популярните билкови мехлеми – Родопско чудо и Биолек!

 

Програма „Бижутерия“ включва

Серия магнитна бижутерия Victoria Bells – гривни от медицинска стомана и титан с магнити, инфрачервени лъчи, отрицателни йони и германий.
Бижута с кристали Swarovski elements
Венецианско стъкло Murano
Pedroni – дизайнерска бижутерия с кристали Swarovski произведена в Германия от Петер Нигрен
Енерго-балансиращи гривни EFX
Медальони Оренда

Мисията на компанията е и наша мисия…СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ …дава възможност всеки от нас да изгради своя успех. Своя личен успех. Този успех, в който вярва, този който е близко до сърцето и ума му. Затова при Green Master има място за всеки, който иска да живее по-щастливо и по-богато.

Блог