Промоции

Актуални промоции на Green Master

Поръчка на продукти от промоционалните брошури и каталозите може да направите на телефон 0878 948028 или чрез съобщение през контактната форма на сайта.
Поръчка на стойност 44 лв. (цена с отстъпката) дава право на безплатна VIP клиентска карта! Ако желаете да я получите, получавате отстъпката още на първата поръчка и може да се възползвате от правата на нововключен VIP клиент.
Може да заявите VIP клиентска карта на Green Master ТУК.
Своевременно ще Ви се обадим да приемем поръчката и уточним необходимото. Ако имате въпроси и/или нужда от информация, не се колебайте, обадете ни се или ни изпратете е-мейл или съобщение чрез формата за контакт!

(Брошурите с промоции най-често са големи по обем. За да ги разгледате, трябва да ги свалите на компютъра си – кликнете с десен бутон върху заглавната картина и запишете)

 

Актуална промоция на Грийн Мастър – ВИЖ ТУК

.

Ако желаете да станете VIP клиент на Грийн Мастър и да се възползвате от всички привилегии, произтичащи от това (постоянни отстъпки в цените на продуктите, допълнителни промоции до -50%, подаръци, право на участие в конкурси с финансови и материални награди, обучения, забавления) – вижте страницата ни за Регистрация на нов ВИП клиент на Green Master !

Блог