Промоции

Актуални промоции на Green Master

Поръчка на продукти от промоционалните брошури и каталозите може да направите на телефон 0878 948028 или чрез съобщение през контактната форма на сайта.
Поръчка на стойност 25 лв. дава право на безплатна VIP клиентска карта! Ако желаете да я получите, получавате отстъпката още на първата поръчка и може да се възползвате от правата на нововключен VIP клиент.
Може да заявите VIP клиентска карта на Green Master ТУК.
Своевременно ще Ви се обадим да приемем поръчката и уточним необходимото. Ако имате въпроси и/или нужда от информация, не се колебайте, обадете ни се или ни изпратете е-мейл или съобщение чрез формата за контакт!

(Брошурите с промоции най-често са големи по обем. За да ги разгледате, трябва да ги свалите на компютъра си – кликнете с десен бутон върху заглавната картина и запишете)

 

ПЪСТРОЦВЕТНО ПЛОДОРОДИЕ – ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ за периода от 31.08.2020 до 27.09.2020г.

 

 

Актуална промоция „ПЪСТРОЦВЕТНО ПЛОДОРОДИЕ“

Ако желаете да станете VIP клиент на Грийн Мастър и да се възползвате от всички привилегии, произтичащи от това (постоянни отстъпки в цените на продуктите, допълнителни промоции до -50%, подаръци, право на участие в конкурси с финансови и материални награди, обучения, забавления) – вижте страницата ни за Регистрация на нов ВИП клиент на Green Master !

Блог